Прибиращи се защитни врати

Входната ви врата, игнорирана в продължение на шест месеца, през есента и зимата, изведнъж се превръща в обект на интерес, когато птиците започват чуруликат през пролетта. Изведнъж ви се иска да отворите дома си и да позволите чистият въздух да влиза безпрепятствено.

Защитните врати са най- удачния начин да се проветрява къщата ви. В миналото, вместо да включат климатика за охлаждане, отваряли предните и задните врати и така правили течение, което охлаждало въздуха.

Цветовете в кухнята – изключително полезни съвети за комбинацията на материалите при кухненските шкафове.

Цени на интериорни, входни и пожароустойчиви врати от полски, турски и немски производители. Промоции на врати в София. Брошури с цени и модели на поддържаните на склад вътрешни и външни врати в София. Каталози на заводите-производители от Полша, Германия и Турция. Пълни ценови листи.

Традиционните защитни врати, направени от мрежа с дървена и алуминиева рамка, се монтират лесно.

Всичко може да се направи в рамките на един ден. Някои са здрави, други не, но всички следват тези три правила:

– Ако искате да ви е по-лесно, трябва да платите по-ниска цена. Тази по- ниска цена води до по-ниско качество на продукта. Най-добрият продукт от тази група е хоризонталната прибираща се защитна врата. Нейният монтаж ще ви отнеме цял ден. Но резултатът ще ви удовлетвори повече.

– Релсовите екранни врати са по- стабилни

– Всички видове имат ограничена продължителност на живота- един сезон.

Магнитни защитни врати

Те са с двойни мрежести капаци, прикрепени към рамката на вратата с велкро.

Те се монтират лесно. Използват се гвоздеи за закрепване на велкро лепенката към касата. След това залепете мрежата с велкро лепенката. Магнити държат двете мрежести ленти затворени. Хората и домашните любимци могат лесно да минават през мрежата. След минаване, мрежата се затваря с щракване.

Имайте предвид, че магнитни екрани врати са евтини и нетрайни. Също така са тъмни.

Падащи защитни врати

Това са ролкови мрежи, които се спускат при нужда и се вдигат.

Подобно на магнитните врати, тези също имат своите проблеми.

Падащите защитни врати са като ролетните щори, но за врата. В ролетен вид, тя се крие зад една престилка над рамката на вратата. Когато искате да я спуснете, я издърпайте докрай надолу към пода, където се застопорява. За да я отворите, докоснете я с пръст и тя се прибира автоматично.

Изключително интересно е да докоснете с пръст и да видите как екрана се вдига. За разлика от вратата с магнит, която винаги е там, тази мрежа няма да ви се пречка напред- назад.

Някои собственици не я харесват, защото остава отворена. След като отворите с пръст, после ще трябва да затворите, з да не влизат насекоми, да не влиза и студа толкова лесно, ако е по- хладно. Трябва да достигнете горната част на рамката и да дръпнете надолу мрежата. Не е най-доброто нещо за ниски хора.

Прибиращи защитни врати

Бързи отговори:

Прибиращите се защитни врати са единствените „лесно монтиращи се“ защитни врати, които ще отговорят на високите ви изисквания за добрия външния вид и функционалност на вашия дом.

Определено са по-скъпи от магнитните и падащите защитни врати.

Този вид има релси от три страни: отгоре, отдолу и на едната дълга страна. На четвъртата дългата страна е мястото за ключалките на мрежата.

Монтажът позволява малко толеранс за грешка. Ако свалите размерите грешно, ще сте горд притежател на много скъпа колекция от части на защитна врата, които няма да ви служат за нищо.

Домашните любимци не могат да преминават през този вид врати.