Входната врата- порталът към душата на вашия дом

Входна врата – портал към дома

Искате да направите страхотно първо впечатление? Какво ще кажете да започнете с входна врата на къщата, която е толкова стилна и приветлива колкото вас самите? Когато става дума за добавяне на някакъв отличителен елемент в дома ви, който да покаже кой живее вътре, входната врата има водеща роля в представянето на вашия имот.

Производителите на врати са ваши партньори, които предоставят повече възможности и конфигурации от всякога, заедно с персонализирани услуги, които ви позволяват да изберете своята входна врата.
Брад Лавлис, маркетинг и управление на разработката на продукти за Симпсън Дорс Ко споделя, че една от тенденциите, които виждат в последно време, е към необичайни форми и размери. Хората не искат просто някаква входна врата. В края на краищата, това е едно от първите неща, които виждате на една къща, затова хората й придават толкова голямо значение.
Добрата новина е, че по- странно изглеждащата входна врата не е непременно безумно скъпа. Да, можете да направите поръчка за входна врата с красиво рисувано стъкло и ръчно кован обков, който струва колкото последен модел Порше и всеки, който влиза, ще бъде впечатлен. Но днешните производствени техники са достатъчно усъвършенствани, че дори вратите със скромно цени са добре направени и добре проектирани, а средствата за информация дават достатъчно съвети, които ще ви помогнат сами да направите монтажа.
Врати от стомана
Стоманената входна врата съчетава здравина и стабилност с относително ниска цена. Стоманена врата има заслужена репутация за сигурност и устойчивост на атмосферни влияния, но вратите от фибростъкло и дърво са добри конкуренти.
Стоманени врати не са направени от масивен метал – те имат полиуретаново ядро с стоманена обвивка. Това ядро е отличен изолатор, така че стоманените врати играят ролята на термични бариери.
Стоманени врати идват или грундирани, или с фабрично положена боя. Някои разполагат с покритие от винил, което имитира външния вид на дървесината.
Ахилесовата пета на стоманената врата е, че тя е склонна да получава вдлъбнатини и драскотини при удар, които не могат да бъдат ремонтирани, а от драскотините по повърхността може да се появи ръжда.
Скъпи метали
От другата страна на ценовия спектър се намират дървените врати, облечени в алуминий, мед и бронз, откликват на нуждата на собствениците на жилища, които искат трайност и обособен архитектурен акцент. Алуминиевите облечени врати са със здрави, фабрично положено покрития, които имат гаранция от 10 години и са изключително устойчиви на атмосферни влияния.
Вратите облечени с мед и бронз са с покрития, които се променят едва доловимо, но постоянно, поради окисляване и това успява скрие драскотините и другите несъвършенства, които се получават с течение на времето.

Входната врата- порталът към душата на вашия дом
5 (100%) 1 vote[s]