Какво можем да научим за металните входни врати?

Разликата между интериорните вътрешни врати и външните входни врати се корени в това, че едните залагат по-скоро на естетиката, а другите имат задачата да осигуряват сигурността на дома ни и устойчивостта на температурните промени.

Видовете врати на Борман – огромното разнообразие от вътрешни,  външни и устойчиви на пожар врати -вижте кратка презентация.

Металните входни врати – гаранция за защита на жилището – Покупката на качествена входна врата е една от най-добрите инвестиции, които правим за нашия дом или офис. Основните фактори при избора й (според Врати Борман) са надеждността, качеството на изработка и цената. За максимално добри резултати е важно да се спазят и изискванията при монтирането на вратата.

За да бъде входната врата надеждна и да защитава собствеността ни, е нужно да притежава висококачествена многоточкова система на заключване, а също така и подходящите материали за съпротива срещу лошия климат.

Метална блиндирана врата от Турция – облицована с пана от МДФ и ламинирано покритие

Ето защо решихме да обърнем внимание на входните врати Борман, които могат да ви гарантират сигурност, топло и шумоизолация в една отлична комбинация. Става дума за продуктите на StarCelikKapi – турска компания с дългогодишен опит в изработката на входни блиндирани врати, с чиято помощ ще постигнете един по-защитен и комфортен дом.

Металните външни врати намират приложение, както за къщи и апартаменти, така и за офиси, институции, училища, болници и други подобни. Клиентите трябва да имат предвид, че изолацията на обектите, зависи и от вратите, които монтират. В следващите редове ще се запознаем със създаването на тези продукти и тяхното приложение в различните случи.

Какво включва изработката на метални врати?

Производството на входни врати стартира със закаляването на стоманените листове, от които ще бъде изработен продуктът. Извършва се нагряване до много висока температура, а след него следва внезапно охлаждане. Така стоманените листове стават много твърди и по-здрави. В следващите стъпки се оформят размерите, отворите за ключалки, шпионки и панти.

Борман™ : Врати от Полша, Турция, Германия – от 5 завода.

В изработката на входните врати влизат различни преси и машини, с чиято помощ се стига до добър краен резултат. Най-важната част е интегрирането на заключващата система, което се прави на ръка, за да се знае, че механизма е надежден и може да се разчита на него. Разбира се, извършват се и съответните тестове включващи опити за отваряне и разбиване на вратите.

Общо взето входната врата се прави трудно и се изисква много време. Това е причината качествените стоки на българския пазар, да държат висока цена, която често кара потребителите да търсят алтернативи. Тук обаче трябва да споменем ниското качество на евтините врати. Колкото по-ниска е цената, толкова по-голям е рискът от дефекти.

Система за заключване – какво представлява тя?

Системата на заключване е механизъм, чрез който заключвате вратата си. Самото заключване може да се извърши посредством използването на един или повече ключове. Някои модели врати залагат на метални лостове, които влизат по средата, в горната или долната половина. Колкото по-сложна е заключващата система, толкова по-трудно ще бъде влизането в обекта.

На пазара се предлагат врати със сложни механизми на заключване и материали, които се пробиват трудно. Налични са дори бронирани врати издържащи на стрелба с огнестрелно оръжие. Всичко това в комбинация със секретните брави и ключове ви дава повече сигурност и спокойствие. Все пак идеята на външната врата е да пази обекта от влизане с взлом, а това налага да бъдем прецизни, когато избираме системата за заключване на дадения продукт.

Дизайн на металните външни врати от Борман България

От дизайнерска гледна точка, металните врати не изглеждат никак зле. Ако дойдете в нашите фирмени офиси ще видите голямо разнообразие от цветове и текстури на входните врати Борман. Разполагаме с богати каталози и мостри, които ще видите на живо. Нашите оферти са богати на разцветки, декорации и дизайни, за да получите отличен екстериорен и интериорен ефект. По този начин ще направите добро впечатление с визията на вашите недвижими имоти.

И да, наистина, че преди годините металните врати не бяха това, което виждаме в момента. За разлика от старите години, сега металът може да бъде облицован в материал наподобяващ дърво, което дава естествена визия на дома или работното място. Това може да оскъпи малко продукта, но в крайна сметка получавате това, от което имате нужда. Инвестицията в модерните врати от метал си заслужава, както можете се уверите сами, когато дойдете в нашите магазини.

Плюсове на турските входни врати – StarCelikKapi от Борман

Борман България ви предлага да изберете от десетките модели входни врати на StarCelikKapi. В следващите няколко реда ще изброим техните плюсове, за да се уверите, че избирайки врати от тази компания, правите една дългосрочна и трайна инвестиция за вашата собственост. А сега нека разгледаме положителните качества на продуктите от едноименната фирма:

  • Разнообразни и сигурни системи на заключване;
  • Възможност за селекция от десетки дизайни;
  • Голяма цветове палитра, от която да избирате;
  • Топло и шумоизолация на високо равнище;
  • Издръжливост на климатичните капризи;
  • Дълготрайност през годините;

Всички тези качества са самата истина, която се потвърждава от милионите доволни клиенти в Европа. Тук в България, турските входни врати също станаха много известни и се търсят все повече. Производителят предлага сертификат за качество към стоките си, а Борман ви дава най-малко две години гаранция, през които сме сигурни, че няма да имате никакви проблеми.

Къде да видим металните входни врати?

В официалния сайт на Борман – Borman.biz се намира по-голямата част от моделите на входните врати, от които можете да избирате. Естествено, в нашите офиси се намират шоурумове, където са изложени мостри на турската компания. Отделно от това разполагаме с каталози, в които присъстват пълната гама врати StarCelikKapi на склад. Вие можете да направите поръчка по всяко време, а нашият персонал ще я изпълни своевременно.

В интернет пък ще намерите още по темата метални входни врати и техните достойнства. Имайте предвид, че ние работим само с оригинални стоки и не правим компромиси с качеството. Точно заради това можем да се похвалим с хиляди доволни клиенти, и да се надяваме, че вие може да се присъедините към това голямо наше семейство. Пожелаваме ви успешна покупка на външна врата и ви чакаме да посетите фирмените ни магазини.