Вътрешни интериорни врати

 

Борса за врати Борман Комерс – вътрешни врати на склад и по поръчка.

Предлагаме на нашите клиенти за продажба на дребно интериорни врати, които са доказали качеството си през годините, работейки с над 15 различни завода за производство на врати от създаването на фирмата до сега – качествени вътрешни врати на ниски цени – за да сме доволни ние, трябва да са доволни и клиентите ни!
Предлагаме и цени на едро – за фирми строителни, за дистрибутори, за бригади и фирми, занимаващи се с ремонт на апартаменти и довършителни работи.

Интериорни Врати, поддържани в постоянна наличност – на склад.

Всички интериорни врати от МДФ, които са публикувани в брошурата с цените и моделите по-долу, се поддържат като постоянна наличност в склада ни в град София. Моделите са производство на полския завод Класен (Classen). Стараем се да поддържаме постоянно над 3000 врати като складова наличност. Има наличност за всички размери на крилата и касите (от 60 до 90 см.). Размер 100 (за 110 см строителен отвор) също се произвежда, но е на заявка. Имаме от всички размери каси на склад за дебелина на зида от от 7,5 см до 32 см. Произвеждат се и каси за зид над 32 см., но те също са на заявка към завода.

 

Интериорна врата от складова наличност можем да монтираме до 7 работни дни след поръчката.

Ако желаете  само доставка, без монтаж, то можем още на следващия работен ден да Ви доставим вратите до апартамента или къщата, но монтажите ги плануваме за 5-6 дни напред.

А ако желаете – в рамките на същия работен ден можете да си получите вътрешните врати от склада, след закупуване в някой от магазините ни в София.

За да бъде по-лесно на клиентите, които разглеждат сайта, то ценообразуването в брошурата е като цяло – за комплект крило, каса регулируема с плаващи первази и гумено уплътнение, брава за обикновен ключ и дръжки. Всички цени са с включен ДДС и са крайни цени на дребно.

А пълните ни ценов листи, както и каталози с моделите на предлаганите от нас интериорни врати на Classen и другите полски заводи, можете да разгледате в края на тази страница, след публикуваните брошури с цените на вратите.

Труда – монтажа, се заплаща отделно – 40 лева е монтажа на врата с нормална регулируема каса, и 50 лева е монтажа за врата с каса заоблена NewArcus.

полски интериорни врати на склад - брошура с цени
Цени на Полски интериорни врати, на склад в София от Борман България, 2017 година

 

Врати – УСКОРЕНО производство

Вътрешните врати на Евростил (Eurostill), които са публикувани в долната брошура, не се поддържат на склад в София, но са с ускорен срок на производство и доставка, и могат да бъдат изпълнени и доставени до дома на клиента в срок от 10 работни дни. Пълния каталог и ценовата листа на вратите на Евростил можете да намерите отново след публикуваните брошури. Цените са на дребно с включен ДДС.

 

Интериорни врати Classen – на поръчка

Погледнете каталога и пълната ценова листа на полския завод Класен. Когато калкулирате цената на комплект врата, имайте предвид, че в ценовата листа цените на касите и цените на крилата на вратите са отделни. Това е нормално за ценообразуването – завода има голям асортимент на произвежданите крила като различни модели, и в същото време всяка една каса е с различна цена за различната дебелина на зидовете.  Всички цени в листата са с ДДС и се отнасят за един брой артикул.

Interiorni-vrati-Classen

Каталог врати Classen Цени интериорни врати Classen

Врати PortaDoors – на поръчка

Порта Доорс (PortaDoors) е фабрика за врати – интериорни и входни, базирана в Република Полша. Това е фабриката, която има най-голямо разнообразие в Европа на предлаганите модели от продукцията си.
Не се поддържат интериорни врати на складова наличност, всички модели са на заявка към PortaDoors и се изпълняват и доставят за 35 работни дни. Каталога на ПортаДоорс е изключително обхватен и разнообразен, така че ако имате питания, можете да звъните на телефоните ни, посочени в страницата за контакти с Борман Комерс, или да напишете писмо.

Interiorni-vrati-PortaDoors
Каталог с интериорните врати на полския завод Porta Doors

Каталог врати PortaDoorsЦени врати PortaDoors

В предлагания от Борман Комерс широк асортимент от всички заводи производители на интериорни врати, освен нормалните плътни врати, присъстват и над 240 модела стъклени врати за хол или кухня, врати за баня (алуминиеви или от МДФ), фрезовани модели, врати с вложки, плъзгащи се врати и сгъваеми крила, еднокрили и двукрили (портални) врати.

Касите, които произвежда всеки един от заводите, с които работим (Porta Doors – република Полша, Classen – Република Германия с изнесено производство в Република Полша, Masonite – Република Чехия, и Eurostill – България) са регулируеми (като всеки от заводите произвежда и предлага и щок каси с фиксиран размер) и могат да се монтират на стени с различни дебелини на зидовете – от 7.5 см до 36 см.

Размерите на крилата също са различни (според размера на клиента) – най-малкото активно крило, което произвеждат заводите е 60 см, а най-голямото единично крило е 110 см. Порталните вътрешни врати могат затворят проход с общ размер до 240 см. по хоризонтал.

Покритията на изделията, които предлагаме, са от различно естество: меламиново и ламинатно покритие на крилата и касите (предназначени предимно за жилищни или офис сгради), ламинатно покритие от PVC (поръчват се и се монтират предимно в натоварени офис помещения или в обществени сгради и магазини), врати с покритие от естествен фурнир, в съчетание с елементи от масивна дървесина (този тип изделие обикновенно се поръчва от по-претенциозните клиенти, тъй като заводите-производители работят изключително и само с качествен фурнир и цената е малко по-висока, но в крайна сметка готовата продукция е произведение на изкуството).

Всички вътрешни врати, предлагани от фирмата са фалцови врати, в ценови клас среден, среден плюс и висок. Естествено, заводите имат и серии, които са с малко по-ниско качество, нисък ценови клас, но този тип продукция на дребно ние не я предлагаме.

Ако имате въпроси – каквито и да са, свързани с предлаганите от нас стоки – нашите консултанти са насреща – използвайте или онлайн чата, или контактната форма за писма, или телефоните в сайта ни.

Интериорни врати Classen

Монтаж на каса NewArcus на Classen

Вратите на PortaDoors

Монтаж регулируема каса на Classen

Монтаж на щок каса от Classen

Монтаж на каса от Porta Doors

Share Button
Вътрешни интериорни врати
Средна оценка: 4.4 от 7 гласа
Print Friendly, PDF & Email