Вътрешни интериорни врати Борман

Борса за врати Борман България – вътрешни врати на склад и по поръчка – от полски и немски заводи – Classen, PortaDoors, Gradde.

Предлагаме на нашите клиенти за продажба на дребно интериорни врати, които са доказали качеството си през годините, работейки с над 15 различни завода за производство на врати от създаването на фирмата до сега – качествени вътрешни врати на ниски цени – за да сме доволни ние, трябва да са доволни и клиентите ни!
Предлагаме и цени на едро – за строителни фирми, за дистрибутори, за бригади и фирми, занимаващи се с ремонт на апартаменти и довършителни работи.

Най-новата информация за вътрешните полски и украински врати на Борман, за цените и каталозите, за условията за монтаж, можете да посетите страницата на borman.biz за интериорните врати от тук.

Интериорни врати на склад

Вътрешни врати, поддържани в постоянна наличност – на склад – от полските заводи Classen, Porta Doors и немския Gradde.

Всички интериорни врати от МДФ, които са публикувани в брошурите с цените и моделите по-долу, се поддържат като постоянна наличност в склада ни в град София. По-голяма част от моделите са производство на полския завод Класен (Classen) и немския завод Градде (Gradde). Част от моделите са на полския завод Порта Доорс (Porta Doors). Стараем се да поддържаме постоянно над 3000 врати като складова наличност. Има наличност за всички размери на крилата и касите (от 60 до 90 см.). Размер 100 (за 110 см строителен отвор) също се произвежда, но е на заявка. Имаме от всички размери каси на склад за дебелина на зида от от 7,5 см до 32 см. Произвеждат се и каси за зид над 32 см., но те също са на заявка към завода.

Интериорна врата от складова наличност можем да монтираме до 7 работни дни след поръчката.

Ако желаете само доставка, без монтаж, то можем още на следващия работен ден да Ви доставим вратите до апартамента или къщата, но монтажите ги плануваме за 5-6 дни напред.

А ако желаете – в рамките на същия работен ден можете да си получите вътрешните врати от склада, след закупуване в някой от магазините ни в София.

За да бъде по-лесно на клиентите, които разглеждат сайта, то ценообразуването в брошурата е като цяло – за комплект крило, каса регулируема с плаващи первази и гумено уплътнение, брава за обикновен ключ и дръжки. Всички цени са с включен ДДС и са крайни цени на дребно.

А пълните ни ценови листи, както и каталози с моделите на предлаганите от нас интериорни врати на Classen, PortaDoors, Gradde и другите заводи, можете да разгледате в края на тази страница, след публикуваните брошури с цените на вратите.

Труда – монтажа, се заплаща отделно – 40 лева е монтажа на врата с нормална регулируема каса, и 50 лева е монтажа за врата с каса заоблена NewArcus.

Брошура цени полски врати на склад

Брошура цени немски врати на склад

Интериорни врати на поръчка

Интериорни врати Classen – на поръчка

Погледнете каталога и пълната ценова листа на полския завод Класен. Когато калкулирате цената на комплект врата, имайте предвид, че в ценовата листа цените на касите и цените на крилата на вратите са отделни. Това е нормално за ценообразуването – завода има голям асортимент на произвежданите крила като различни модели, и в същото време всяка една каса е с различна цена за различната дебелина на зидовете. Всички цени в листата са с ДДС и се отнасят за един брой артикул.
Каталог на интериорните врати Класен ЦЕНИ на интериорните врати Класен

Интериорни врати Porta Doors – на поръчка

Порта Доорс (PortaDoors) е фабрика за врати – интериорни и входни, базирана в Република Полша. Това е фабриката, която има най-голямо разнообразие в Европа на предлаганите модели от продукцията си.
Не се поддържат интериорни врати на складова наличност, всички модели са на заявка към PortaDoors и се изпълняват и доставят за 35 работни дни. Каталога на ПортаДоорс е изключително обхватен и разнообразен, така че ако имате питания, можете да звъните на телефоните ни, посочени в страницата за контакти с Борман Комерс, или да напишете писмо.
Каталог на вратите Порта Доорс ЦЕНИ на вратите Порта Доорс В предлагания от Борман България широк асортимент от всички заводи производители на интериорни врати, освен нормалните плътни врати, присъстват и над 240 модела стъклени врати за хол или кухня, врати за баня (алуминиеви или от МДФ), фрезовани модели, врати с вложки, плъзгащи се врати и сгъваеми крила, еднокрили и двукрили (портални) врати.

Касите, които произвежда всеки един от заводите, с които работим (Porta Doors – република Полша, Classen – Република Германия с изнесено производство в Република Полша, Masonite – Република Чехия, и Eurostill – България) са регулируеми (като всеки от заводите произвежда и предлага и щок каси с фиксиран размер) и могат да се монтират на стени с различни дебелини на зидовете – от 7.5 см до 36 см.

Размерите на крилата също са различни (според размера на клиента) – най-малкото активно крило, което произвеждат заводите е 60 см, а най-голямото единично крило е 110 см. Порталните вътрешни врати могат затворят проход с общ размер до 240 см. по хоризонтал.

Покритията на изделията, които предлагаме, са от различно естество: меламиново и ламинатно покритие на крилата и касите (предназначени предимно за жилищни или офис сгради), ламинатно покритие от PVC (поръчват се и се монтират предимно в натоварени офис помещения или в обществени сгради и магазини), врати с покритие от естествен фурнир, в съчетание с елементи от масивна дървесина (този тип изделие обикновенно се поръчва от по-претенциозните клиенти, тъй като заводите-производители работят изключително и само с качествен фурнир и цената е малко по-висока, но в крайна сметка готовата продукция е произведение на изкуството).

Всички вътрешни врати, предлагани от фирмата са фалцови врати, в ценови клас среден, среден плюс и висок. Естествено, заводите имат и серии, които са с малко по-ниско качество, нисък ценови клас, но този тип продукция на дребно ние не я предлагаме.
Ако имате въпроси – каквито и да са, свързани с предлаганите от нас стоки – нашите консултанти са насреща – използвайте или онлайн чата, или контактната форма за писма, или телефоните в сайта ни.