Външни входни врати Борман

Борса за врати Борман България – външни входни врати на склад и по поръчка – от турски и полски заводи – StarCelikKapi, Classen, Porta Doors.

Откакто сме на пазара на блиндирани врати в София, 12 години фирмата ни спазва стриктно едно основно правило: предлагай за продажба на дребно изключително и само продукти с доказано качество, свеждащо рекламациите до минимум. Старай се да предлагаш продукти, които са в оптимално съотношение между цена и качество.
Дори и входните ни врати, които са предназначени за продажби на едро за строителни фирми, дистрибутори и агенции, са с качество над средното за класа си, със всички необходими сертификати за съответствие.

Всички модели на турските и полските блиндирани врати, техните цени и наличности в София, можете да погледнете в ежеседмично актуализираната страница на borman.biz за входните врати от тук.

Турски входни врати на склад – постоянна наличност

Входните врати, които са показани в брошурата ни по-долу, са от турския завод Старчелик (StarCelikkapi). Поддържат се на склад в град София и могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 5 работни дни след направена поръчка.
Моделите блиндирани врати, които са в брошурата, могат да бъдат монтирани както и като входни за апартамент, така и като външни врати на къща, устойчиви са на атмосферни условия (сняг, дъжд, вятър, слънце). Вратите имат и звуко и топлоизолация. Притежават и необходимите серфитикати за съответствие.

Посочените цени в брошурата за входните врати са с включен ДДС и са за пълен комплект. Цените са без включен монтаж. Доставка и монтаж на 1 брой турска входна врата е между 80 лв. и 140 лв. – тази сума се уточнява по време на предварителния оглед (вземане на размер) за входната врата, още преди клиента да е направил поръчка. Цената на монтажа не е фиксирана в началото, защото е в зависимост на това от какъв тип е старата каса на старата входна врата, също така има значение и на кой етаж ще се монтира вратата (ако не може да влезе в асансьор) и т.н.

Всички модели входни блиндирани врати на турския завод Старчелик ще намерите в каталога в края на страницата. Всеки един модел от каталога може да бъде поръчан на заявка към завода, като срока за доставка е 35 работни дни (между месец и месец и половина календарен реално).

Брошура цени турски входни врати на склад

Продажба на дребно, с включен монтаж, фирма Борман България извършва само за района на София град и София област. Всички предлагани от нас врати могат да бъдат закупени и без монтаж, с получаване от магазин, от склад или с доставка чрез куриер (куриерската услуга е за сметка на купувача).

Блиндирани врати на поръчка към заводите

Каталог блиндирани врати StarCelikKapi – Турция Каталог входни блиндирани врати на Porta Doors – Полша Първата фабрика за врати на PortaDoors е създадена във Полша, Болшево, през 1992 г. През 2001 г. Порта Доорс създава още 2 завода в Полша и един в Румъния. Към момента в групата PORTA работят общо 6 фабрики, а обемът на производство на месец е повече от 25 000 блиндирани врати. PORTA KMI Полша е получила всички необходими сертификати и технически одобрения, издадени от акредитирани изследователски институти за потвърждаване на функционалните свойства на продуктите, произвеждани от фабриките.
Моделите на входните врати в каталога на Porta Doors могат да се поръчват според размерите, в които се произвеждат и са на заявка към заводите за 35 работни дни.