Външни входни врати

 

Борса за врати Борман Комерс – външни входни врати на склад и по поръчка.

Откакто сме на пазара на блиндирани врати в София, 11 години фирмата ни спазва стриктно едно основно правило: предлагай за продажба на дребно изключително и само продукти с доказано качество, свеждащо рекламациите до минимум. Старай се да предлагаш продукти, които са в оптимално съотношение между цена и качество.
Дори и входните ни врати, които са предназначени за продажби на едро за строителни фирми, дистрибутори и агенции, са с качество над средното за класа си, със всички необходими сертификати за съответствие.

Турски входни врати на склад – постоянна наличност

Входните врати, които са показани в брошурата ни по-долу, са от турския завод Старчелик (Starcelikkapi). Поддържат се на склад в град София и могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 5 работни дни след направена поръчка.
Моделите блиндирани врати, които са в брошурата, могат да бъдат монтирани както и като входни за апартамент, така и като външни врати на къща, устойчиви са на атмосферни условия (сняг, дъжд, вятър, слънце).  Вратите имат и звуко и топлоизолация. Притежават и необходимите серфитикати за съответствие.
Посочените цени в брошурата за входните врати са с включен ДДС и са за пълен комплект. Цените са без включен монтаж. Доставка и монтаж на 1 брой турска входна врата е между 80 лв. и 160 лв. – тази сума се уточнява по време на предварителния оглед (вземане на размер) за входната врата, още преди клиента да е направил поръчка. Цената на монтажа не е фиксирана в началото, защото е в зависимост на това от какъв тип е старата каса на старата входна врата, също така има значение и на кой етаж ще се монтира вратата (ако не може да влезе в асансьор) и т.н.

Всички модели входни блиндирани врати на турския завод Старчелик ще намерите в каталога в края на страницата. Всеки един модел от каталога може да бъде поръчан на заявка към завода, като срока за доставка е 35 работни дни (между месец и месец и половина календарен реално).

Turski-vhodni-vrati-sklad-2017
Входни врати StarCelikKapi – Турция. Борман Комерс предлага монтаж на турските входни врати до 5 дни.

 

Продажба на дребно, с включен монтаж, фирма Борман Комерс извършва само за района на София град и София област. Всички предлагани от нас врати могат да бъдат закупени и без монтаж, с получаване от магазин, от склад или с доставка чрез куриер (куриерската услуга е за сметка на купувача).

Румънска входна врата на склад – постоянна наличност

Румънска врата за апартаменти – ELEGANT 03 – венге

Vhodna vrata - Romania
Входна врата за апартамент

Цена с ДДС: 469 лв.

Налична на склад в София. Доставка и монтаж до 7 дни след поръчка.

Цената за входната врата за апартаменти Elegant03 е за пълен комплект с ДДС.

Цена за доставка и монтаж – 100-130 лв. (Уточнява се при безплатния оглед в зависимостта от вида на сградата, вида на старата входна врата за демонтаж, етажа на който се монтира ако не влезе в асансьор).

Комплекта включва:

Метална каса 12 см, щокова, боядисана прахово, дебелина на метала 1,8 мм;
Едностранни первази, метални, покрити с ламиниран МДФ с цвета на крилото;
Гумени уплътнения;
Метален праг;
Крило с дебелина 70 мм с метални листове, облицовано с ламиниран 10 мм МДФ;
Шумо и топлоизолация – минерална вата;
Брави с две независими заключващи системи (долна секретна с „ямков” патрон и горна секретна);
Профили за уребряване в крилото;
Бронировки на патроните с капачки, против разпробиване;
Иноксови дръжки;
Шпионка;
За монтаж на зид със светъл отвор 88-91 х 202-204 см
За монтаж на зид със светъл отвор 98-101 х 209-211 см (+36 лв.)

***Възможни посоки за отваряне на вратата – навътре – лява или дясна

***Предназначена за монтаж САМО за апартаменти и вътрешни пространства, не може да се монтира за входна на къща – вратата НЕ притежава сертификат за издръжливост на атмосферни условия (сняг, дъжд…)

***Вратата пълен комплект (крило, каса и аксесоари) тежи 72 кг.
.
.
.

Турски входни врати Старчелик

STAR ÇELİK KAPI започва производство през 2002 година. В следствие на постоянно обновяване на технологичния процес, в следствие на въвеждане на международни стандарти в производствения процес за наблюдение на качеството, резултата е следния: Днес фабриката е разположена на 7 500 кв.м. покрита площ, с 15 000 кв.м. обща площ. Старчелик произвежда и осъществява износ на метални врати за Балканите, Европа, Близкия Изток и Африка.
Асортимента на вратите е изключително голям – от обикновенните входни врати за стопански нужди, до модерни технологични врати със система за разпознаване на пръстови отпечатъци и разчитане на ретината на окото.
ÇELİK KAPIDA “DÜNYA STARI”
WORLD STAR ON SECURITY DOOR

Всички модели по-долу в каталога могат да бъдат поръчани, като завода работи и по индивидуален размер – според размера на светлия отвор на клиента. Доставката се извършва в рамките на 35 работни дни.

Входни врати STAR ÇELİK KAPI – на поръчка

Vhodni-vrati-StarCelik
Блиндирани врати от Турция – представя Борман Комерс, град София

 

Каталог врати Старчелик Цени луксозни входни врати

Входни врати Porta Doors – Република Полша

Първата фабрика за врати на PortaDoors е създадена във Полша, Болшево, през 1992 г. През 2001 г. Порта Доорс създава още 2 завода в Полша и един в Румъния. Към момента в групата PORTA работят общо 6 фабрики, а обемът на производство на месец е повече от 25 000 блиндирани врати. PORTA KMI Полша е получила всички необходими сертификати и технически одобрения, издадени от акредитирани изследователски институти за потвърждаване на функционалните свойства на продуктите, произвеждани от фабриките.
Моделите на входните врати в каталога на Porta Doors могат да се поръчват според размерите, в които се произвеждат и са на заявка към заводите за 35 работни дни.

Входни врати PortaDoors – на поръчка

vhodni-vrati-portadoors2013
Входните врати на полската фабрика Porta Doors – от Борман Комерс

 

Каталог входни врати Порта Доорс

Входни врати Classen

Classen (Klassen) – е водещото и най-бързо развиващите производител на загриженост за дървесина и материали, добити в района на Централна и Източна Европа.

Предложение загриженост включват:

ламиниран паркет,
кърпа, интериорни, противопожарни врати и рамки на врати
система за монтаж на стенни панели: Gekko,
цокли, под,
други аксесоари, изработени от дърво и дървени материали, добити за украса на къщи и апартаменти.

Concern е основана през 1963 г. в германския град, на Kaisersesch (Kaisersesch), която съдържа една от производствените мощности и на Централното бюро на концерна.
Вторият немската фирма производство намира в град Baruth (Baruth).
Моделите на подсилените врати на Класен могат да се поръчват на заявка към завода, според размера и цвета в който се произвеждат. Доставката се извършва в рамките на 35 работни дни.

Входни врати Classen – на поръчка

Турски входни врати на StarCelik

Разбиване на турска входна врата

Доказателство на качество на турските врати

Share Button
Външни входни врати
Средна оценка: 4.7 от 6 гласа
Print Friendly, PDF & Email